dijous, 29 de maig del 2008

Com que sequera eh??

Sequera: absència de precipitacions (normalment pluges) en un determinat territori per un considerable interval de temps (mesos, anys...). La sequera pot provocar la mort de part de la flora del lloc, afavorint la desertització.

Era per tenir-ho una mica clar. Es que hi ha cops que poso la televisió i no sé si es que a mi no m'han ensenyat bé o es que la gent que surt per la tele estan tocats pel bolet! Ja porto uns quants caps de setmana que la pluja me'ls ha esguerrat, del tot. I pel que ve també pinten bastos! I els embassaments plens! Però els cap cuadrats de la tele venga a parlar de sequera i restriccions. Els vaixells que porten aigua a Barcelona deuen portar opi com a mínim. Espero que portin opi o alguna cosa de més valor. Suposo que no deuen ser tant ximplets de portar aigua. Però si aquí n'hi cau cada dia!!! my god!!

Tant, és. Només demano que no plogui aquest dissabte. Please!


En resum. Plantegem hipòtesis. Qui té el control de les pluges? St. Pere. I com a molt en delegació especial a Catalunya el Picó. Per tant el focus està localitzat. Falta veure qui serà més tossut, si St. Pere arruinant caps de setmana o els polítics fent trasvassaments i portant vaixells carregats d'aigua? I està clar, per la tele, anar parlant de sequera.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

jajaja bunissim, si senyor, sekera de que?? si baixen 3 comportes!! almenos aki dalt ho tenim ben bé.

molt gran tb la foto am l'anna amb el barret vermell x berga!!

salut!

Anònim ha dit...

jo krek k la politika no te res a vere.... mes aviat el control d les pluges el tenen els armaris.... kuan treus la roba dstiu es fiken dacord i com k ncara tenen lesperit viu d kuan an sigut arbres invoken als nubols :D
jajaja