dimarts, 24 de juny de 2008

Viscituds...

Gairebé una setmana ja a Mallorca...
I han passat tantes coses.... avui és el primer dia que tinc ganes de passar aquí al piset amb tranquilitat. Que per desgràcia meva, per St. Joan no es festa a Manacor...!! ja els val!

Un tip de caletes, platges, fars, tranquilitat i, com no podia ser d'altra manera, alemanys. El dilluns ja va venir el Marc a veure'm abans de que jo arribés!! quin gran desajust! i el dissabte l'Anna, o sigui que deu ni do, no m'he pogut pas enyorar! I el dissabte arriba l'Anna a l'aeroport de Palma amb el Nowitzki al costat!! i jo que en comptes de dir-li res que me'n vaig amb l'Anna.. Dirk, un altre cop que em vinguis a veure fes-t'ho venir bé perquè no estigui ocupat!!

Manacor és tranquil. I sa feina també. El jefe es passa els dies a l'oficina de Palma o sigui que això fa la feina molt menys estressant. D'ambient se'n veu poc, el poble és aburridot, però tenim mil platges aquí la vora i allí la gent hi abunda més. Massa i tot pel meu gust. I el sol no ens ha abandonat ni un sol dia. És prou important!!

El pis és gran, i espero que aviat s'ompli de gent que ja sap que aquí hi ha lloc per ells. O sigui que ja us podeu pillar un vol presto presto!!

Fins la pròxima! Deixo fotiko de Cala Figuera!