divendres, 11 d’abril del 2008

El Geta, algú de qui riure's

Avui, Rollito de primavera:

Ja fa massa dies que als talls publicitaris dels Simpsons, em maregen amb la repetitiva i odiosa publicitat: "El Geta, alguien a quien amar" ridiculitzant als alemanys dient que els destrossarien que encara no coneixien el Getafe...bla bla bla... Amb tot el respecte per la gent de Getafe, doncs ells no en tenen cap culpa i penso que el club de futbol s'ho ha currat molt, crec que molts s'han flipat tres pobles. M'explico.

D'acord que Getafe no és una ciutat gran, el seu equip de futbol és modest i que la seva població és obrera. D'acord que arribar a uns quarts de final de la UEFA per ells té molt mèrit. I d'acord que han fet una eliminatòria molt meritosa contra el Bayern. Tot i això, és exagerat que Antena 3 ho publiciti fins la sacietat, que el Rei i el Príncep vagin a veure el partit, i que es presenti el partit com d'interès nacional!! Que estan sonats aquests!!!! El Marca cada dia amb el "Geta" a la portada!!! Els de la Cuatro igual! Pels més desmemoriats recordeu que l'any passat hi havien 3 equips espanyols més o menys modestos a les semis de la UEFA (Sevilla, Osasuna i Espanyol) i no es va aixecar tant enrenou.


I algú es pensarà que com és que ara de cop dono tantes voltes a aquest tema. I la veritat és que penso que tot això va més enllà de l'aspecte esportiu. El Getafe, s'ha convertit en un club utilitzat!! I s'ha trobat la patacada més forta en forma de dos gols al'últim minut. I tot això per buscar un referent de l'esport espanyol a nivell europeu. Com que el Barça no interessa que es mediatitzi, amb el Getafe tenen l'excusa perfecta. S'ha convertit en una mena de club amiguete del Madrid (només calia veure el Raul i el Casillas a les grades), que fins i tot té varis jugadors seus cedits. D'aquesta manera volen que la gent es mengi aquesta història de la "gesta" del Getafe, apareixent paraules superficialment i massa constantment com ara "la hora de los valientes", "coraje", etc etc. I aglomerar tota la gent d'orgull espanyol amb aquest equip modest, "fruto de la casta y el trabajo español". No sé si veureu per on vaig... A més de que Antena 3 buscava a tota costa rendibilitzar al màxim els drets televisius...

I es que això de les notícies és tot molt relatiu. Jo no m'acostumo a creure ni la meitat de lo que hi diuen. Ni de TV3, ni d'Antena 3 ni de la Cuatro ni de cap. Cada u estira la corda cap al costat que més li interessa. Perquè la pobra Mireia Belmonte que amb 17 anys ja és de les millors nadadores espanyoles de la història no surt ni de rasquillada per la tele i en canvi l'Alonso surt encara que només sigui per dir que té restrenyiment??? I en canvi amb 17 anys el Bojan ja és casi casi el català de l'any (res amb contra del Bojan, és tant bo el xiquet... però no n'hi havia per tant)?? Tot això d'aquest tema del Geta (i sobretot des de l'òptica d'algú que miri sempre Antena 3) m'ha recordat molt a una televisió franquista. S'estan tornant reversibles les televisions?? I no oblideu que Antena 3 també tenia els drets de la Champions on hi ha el Barça!!!


I per últim, mireu-vos l'escut del Geta. Sense paraules. Si es pot fregar el ridícul només amb l'escut, ells ho han aconseguit. No entenc lo del cor... i les barres?

Definitivament, els pobres del Getafe han pagat el riure.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

cla k si!
toda spaña con l geta.....
y toda catalunya con l bayern! :D jejejjeje


ara tnvio un mail am la direccio i la contrasenya dl myspace.

i sisi... no volia sortir... vai kdar x fer una birra am l roberto k feia dies k no el veia i com sempre... ni vam fer una... dos... tres... fins perdre el compte :S jejeje


au! adws!!!

Anònim ha dit...

donguin pel cul al getafe!!! i ahir tambe, al carrer x segon any seguit de la copa, jajajaj

salut!!!!

Anònim ha dit...

el dabans era jo jejeje