dijous, 31 de gener del 2008

Terrassa 1

Els superguerrers galàctics!!!

Terrassa és una ciutat complicada. Costa arribar allí on et proposes. I mai saps d'on vindrà la sorpresa. Després de més de mitja hora intentant trobar l'estació de ferrocates on havíem quedat amb en Rafa, la Laia i en Ramon me'ls trobo just a l'altra punta de la ciutat. És curiós. Jo crec que les coses sempre haurien de passar així. Tot tindria més sentit i seria més emocionant. És que mai jo he arribat a l'hora a algun lloc?

A Terrassa tothom parla castellà. I no si val excuses que si és el barri per on vai entrar, que si la rambla estava tallada... NO. A Terrassa tothom parla castellà. Menys nosaltres. No és que hi tingui res a dir, és així.

A Terrassa hi viu el Roger. Sinó no hi haguéssim nat a fer res. I a Terrassa hi ha la Factoria d'Arts que és on anàvem.

A Terrassa hi viu el Blanch... Llàstima, que no vingués, el Blanch sempre aporta grans moments. La ciutat de Terrassa té un +1 en moments lúcids.

A Terrassa diuen que no hi ha festa.. pro jo que penso: si nem una colla de desfets de Tremp, mos u passarem bé ni que acabem a un puti insultant putes. A més nàvem a veure la Troba (com diu el Rafa, la Kung-fu i la de Manresa I i II).

A Terrassa hi ha alcohol. De mala raça pro n'hi ha.

Comprobat! (the fabulous monster with the red eyes )

A Terrassa en vam pillar una de campeonat!!

Mare de Déu, és complicat fer un resum de Terrassa 1, pro va tenir grans moments... Que me'n dieu dels partits de futbol amb llaunes d'Estrella? o de les muntanyes (em vau fer mal cabrons!!!!)? Del mirall del passadís dels lavabos? del Rafa amb un cono al cap a la sortida d'emergència per on ens vam colar? De passar per davant de la casa del roger? Dels balls que mos curràvem al concert? De les fotos que ens han quedat, totes amb el seu gran què? ...


Jo dividiria la nit en tres parts, més que res perquè el Rafa m'ha dit que se li han declarat les neurones en vaga indefinida i no recorda res de la nit. Tranquil, jo també ja tinc els sindicats neuronals enfadats i només em treballen a mig gas... es veu que no les hi respecto l'horari laboral i no sé què...

1a Part: Encara me'n recordo
Com diu el títol. Anem a sopar amb Rafa, Laia, l'Helena i en Ramon. Frankfurt i birra. Per anar escalfant motors. Saturem La Caixa de Terrassa, la nit serà llarga i dura. Després cap a la faktoria on mos trobem amb el Jordi, la Jana i el Ruben. I dos Xibeces a mitges. Acabem de beure a la plaça i cap al concert on comença el festival. Primers símptomes: la Laia es passa una hora buscant l'entrada, va a buscar la jaqueta al guardarropia per veure si hi és i la tenia a la butxaca (a petició del Ramon jaja). La primera part del concert podria anar dins aquesta secció. Seria la part: comencem a entrar en joc.

L'increïble mirall màgic!!

No.. aquesta foto ja aniria a la segona o tercera fase...

2a Part: Fase etílica 1, me'n recordo pro amb buits
Aquí anirie la segona part del concert. Es comença a fer el ruc reconegudament. Balls estúpids, bromes amb el fotògraf que encara era prou ben parit, nar fent cubates, ballant les cançons, ens colem pel túnel del temps de la discoteca (aquí ja comencen les cares xungues) el Rafa es fot un cono al cap, fem la moto, nar fent cubates, la Laia i jo casi xoquem amb el vidre del lavabo, fotos mol tontes, mos posem els jerseis com si fossim egipcis, el Rafa comence a mossegar a parts del cos, nar fent cubates.... Els records cada cop costen més de concretar. Sortim de la sala. Sorpresa! el Bar s'ha fet més gran....BBBBFFF ja no entenc res!! Arriben el Roger i el Vila.

Entrant en fase 2

3a Part: Fase etílica final, última pantalla de la nit. Me'n recordo de...ufff...de...poquet...poquet poquet
Recordo per exemple que vam arribar a l'estat muntanya. A tothom que queia o s'ajupia li feiem muntanya. El més mal parat va ser el Rafa, que es va convertir en el Dr. Strangecorn. Una foto el delata.
Dios mío! lo estamos perdiendo!!


Recordo també lo dels partits de futbol amb llaunes d'Estrella... crec que va ser en aquest moment. Recordo vagament passar pel devant de cal Roger... la foto ja és brutal. Recordo cantar la marcha nupcial, la de tatatatan! tatatatan! tatatatan tan tatatatatatan! Sta clar no? pro no sé per qui ni per què. També recordo parlar amb uns vascos. No sé de què. Recordo amb un sortidor d'aigua cantar també la dels Caçafantasmes... No ho acabo de recordar tot... va nar així? Entrem a una disco. El comentari general és: "Si no hi ha ningú!!" "anem a una altra". Però l'acció principalment va ser asseure's a la barra i començar a drinkar. I fotre el ruc per la sala de ball que era tota nostra. Weno, exceptuant els acossos d'una lesbi desesperada, casi quarantanyera, perseguint la Jana! Recordo arrivar a casa el Roger futut! I allí trobar el Vila i el Roger jugant a la Play. Recordo fer ous ferrats en una paella per si sola enganxosa amb patates i els ous barrejats amb ron Brugal!! jajaja!!!. També tinc la imatge de la nevera del Roger, tota una font de recursos....

No l'entenc! Pro lo millor és el Rafa, sudant del fotografo i obrint la porta de la caseta

Epíleg. Moments durs de ressaca
D'això me'n recordo i em resulta massa escalfredament real. Aixecar-se amb la mà humida (no malpenseu putes) de l'escuma que m'havie posat el Vila mentre dormia. Mirar el mòbil, he de pirar a dinar a Tremp. Despertar al Roger i al Vila (m'havien dit que pujarien amb mi) i va i em diuen que tenen cotxe al cap de mitja hora esperant!!! cabrons!! pro jo tpoc estava mol al loro! i aquelles imatges de ressaca, de cares pesades, ment fotuda pro felicitat en el fons, perquè, com deie un humorista: "Si m'aixeco sense cap dona al llit i sense ressaca sé que la nit anterior no ha estat una bona nit". Que cada u ho interpreti com li sembli.


I res més, espero aclarir dubtes, ara espero que comenteu aquí sota lo que m'hagi deixat!! I gràcies a tots els que hi vau ser per aquesta nit tan gran!




6 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé Lluís!! Una bona currada de article! La nit va ser GRAN, totalment d'acord.

Deu ni do del que te'n recordes!! El teu sindicat neuronal no deu tenir tants motius per estar de vaga eh... el fet és que hi ha més coses que no recordava de les que he llegit que no pas les que sí recordava!!

M'ha anat bé fer memoria, la sensació és com la de reconstruir la nit a manera de puzzle, com si em faltessin trossets... i llegint l'article penso que l'he acabat, més o menys. I no es tracta d'un puzzle de Disney o dels Teletubbies, no... estic parlant dels puzzles de dos mil piezas, d'aquells de la Torre Eiffel de París, o el Big Ben de Londres (no el de Mollerussa, alcohòlics!)

Llavors em pregunto què puc aportar en aquest article que t'hagis descuidat... mmm... penso que res!! Petits detalls sense importància... L'únic que podria recordar és l'intent desesperat del Vila de lligar-se a la camarera, i l'aposta que em va llençar el Ramón (o jo a ell, no recordo) d'un euro de 'bote', apostant si se la faria o no... jo deia que no... i vaig guanyar... i encara espero l'euro! De fet, és igual, no m'hagúes arribat ni per fer mitja birra... mira! Una altra cosa a destacar! Els preus de la puta discoteca morta! Clar, d'alguna manera s'han de guanyar les garrofes...

I nosé... no tinc res més a aportar... a vere si aneu recordant coses... i el puzzle es converteix en un puzzle 3D i ja reconvertim la nit d'una manera més realista, si cap!

Una abraçada a tots, va ser molt gran la nit!!

Ja que hi som, llenço algunes propostes a l'aire a vere si arribem al consens!!

Terrassa 2?
Tremp 1?
Barcelona 1?
Manresa 3?
Zimbawe 1?
Sata Engràcia 1?

Decidiu putes!!!!!!!

salut!!!

Unknown ha dit...

Mare de Déu! com diria el Rafa...

Molt bo el resum de la nit, jo crec que amb l'aportació de tots, a poc a poc aconseguirem muntar aqt puzzle que diu el Jordi xD

A veure anem per parts. No sé què va passar, però l'alcohol de Terrassa molt bo no podia ser pq la turca q vem pillar va ser massa.. I la ressaca de dissabte la recordo com una tortura.

La primera part està clara, l'arribada, la trobada de 3 cotxes a l'altra punta d'on havíem kedat, el sopar, els beures abans d'entrar, l'entrada a La Faktoria, etc. Accepto el meu pajareo amb l'entrada, l'alcohol començava a fer el seu efecte, però per sort això encara ho recordo perfectament :)

La segona part comença a ser dubtosa. Hi ha flaixos, però es recorden les coses que més et van impactar: el mirall!!! (tinc un trauma, sort q et va passar el mateix), els passadissos secrets, els festival q vam muntar allà dins amb els micros, els conos.. el Joaquín Cortés, les cançons genials de La Troba...

I la tercera part casi és millor no recordar-la. Només recordo soroll de llaunes, trobar-me a terra, córrer, entrar a una disco (no vaig veure q no hi havia gent, a més hi havia la lesbi q tota l'estona estava allà), sortir de la disco (ki va decidir q marxàvem?), estar al carrer, trucar pel mòbil, caminar 3 hores per arribar a casa el Roger (segons ell estava al costat, segueix dient que està al costat), després de 3 hores obligar-me a anar a buscar el cotxe, obligar-me a conduir (Lluís, suposo q recordes el nostre trajecte rally per Terrassa, no sé com et vas atrevir a pujar a akell cotxe amb mi..), arribar a casa i veure Roger i Vila jugant a la Play, Lluís cuinant, Ramon al sofà i a la cuina i buscar un llit. El que em pregunto és: com és possible q fes una foto del Lluís tirant ron als ous i jo després me'ls mengés!?

La ressaca va ser el pitjor de Terrassa 1... va ser terrible despertar-me encara taja, trucar a una amiga i passar-me 5 minuts rient, caminar aguantant-me per les parets, trobar-te a tu marxant a aquelles hores! i redespertar-me amb una ressaca inhumana i amb una empanamenta tan bèstia que encara no sé com vaig arribar a Barcelona sense ajuda de ningú.

No és per res, però m'he enrotllat com una persiana i he fet un resum de la meva nit xD Espero que això ajudi a seguir reconstruint el puzzle (m'ha molat això del puzzle, eh!)

Per acabar, opto per Zimbabwe 1.

Fins aviat!!!!!!!!!

Laia

Anònim ha dit...

no re no decidim!!!

per cerrt jordii kal dir que el vilaa no atacave una merda!! no m'estranye que guanyessis...

fins i tot el roger hagués atacat més!!

mm.. ajudant-vos a continuar aquest puzzle diré que ens vam quedar sense creps de les 10 del matí (tantes ganes que en tenies eh lluís..)..
També dir, la riquesa que té la laia.. que et posen una multa al parquímetre?? es igual!!! ;)

Ressaltar també les montanyes que vam fer sobre el pobre Rafa.. tot i que, com que sempre s'ha de mirar el costat positiu, té un bon record d'una gran nit!!

Gran moment també el dels ous farrats amb Ron, (s'ha de patentar!), i del pacte de no agressió firmat per vila i un servidor, per tal de no ficar-nos espuma d'afaitar (com per exemple van rebre el lluís i el roger)... i que hagués sofert la laia si no li hagués costat tant adormir-se...

I ja per acabar nomes unes quantes P.D.

P.D. 1.- Jo també visc a Terrassa lluís!!!

P.D.2.- El següent població-número més igual on sigui... mentre i siguem tots!!

P.D.3.- Som tots uns xuzoss!! (uns més que altres eh laia..)

I això a estat tot per avui.. per demà... el vostre cap!!

XAUuUuUu!!

Anònim ha dit...

Bona reconstrucció!!

Encara que hi ha petites peces, com per exemple el cop del negre xulo mentre feies "la croqueta" per minimitzar els cops de la gent al passar, allà a faktoria, que s'han extraviat... jajajaja

Tmb recordo el moment en el qual el friki del costat va tirar el cubata de la Laia a terra...

I Laia, si et serveix de consol, jo tmb vaig estar apunt de menjar-me el mirallet dels nassos.. quin efecte més xungo!


La veritat es que la nit va donar de si, va ser una gran i llarga nit!!!

No se m'acut res més a apuntar... :D

Gran gent la de Tremp!
Que vagi bé!! espero tornar-vos a veure d'aqui no massa!!



P.D. A Terrassa, la gent parla el Català... el sabem parlar!! però clar si te'n vas a barris marginals... ¿¿què vols?? jaja

P.D.1. jo repeteixo, d'això no en dubtis pas! jaja

Anònim ha dit...

eiiis! genial el resum!
mare de deuuu!
sisi, les meves neurones stan d vaga xo... sk ni llegin mn recordo d casi re jajaja

jo a mig concert d la troba ja vaig perdre el record :p jajajaj


ncara tinc la marca dl bony :D jajaja


weno weno, man dit k m toka pagar ami un Zimbawe 1... k i fotras....
xo abans d res femni un daprop

x cert. brutal ls fotos! ja us enviare alguna k vam fer i va surtir am l mbl!

jajaj


au! adws! petons a les noies nomes ^^

Els dijous nous ha dit...

Molt, molt bones les aportacions!!!

Perdona Ramon, lo de que vivies a Terrassa se m'havie saltat!! sorry

m'heu fet recordar de coses que ja havia oblidat!! lo de l'atac del Vila, els preus de la disco de me, lo del rac rally per Terrassa amb la Laia, el pacte de no agressió.

I sí, com no, un altre vot per a Zimbawe 1!! xD