dijous, 28 de gener del 2010

Calma


Reina la calma. Les mirades esquives revelen, però, que quelcom ha trencat l'harmonia i l'equilibri. Sí, no mireu així com si res hagués passat, a l'aquari s'ha comés un CRIM. O us pensaveu que no me n'adonaria tot i no deixar-ne ni les engrunes?


Realment teniu deliris de grandesa? us creieu capaços de desafiar a raça humana? Es que encara no recordeu qui us va rescatar de la trista peixera on donaveu voltes i més voltes a la botiga d'animals? Al meu aquari nigú de vosaltres pot actuar passant-se pel forro les nostres normes. I aquestes prohibeixen clarament la tortura i mort de qualsevol peix. O preferiu que em passi pel forro jo les normes i em presenti demà amb una parella de piranyes àvides de peix cru? NO, no em mireu amb aquests ulls innocents, descobriré qui ha estat i pagarà pel que ha fet. Us creieu capaços de burlar la intel·ligència humanoide? recordeu les paraules "homo sàpiens sàpiens"? pobres éssers primitius, quan evolucionareu....

5 comentaris:

#seefaces ha dit...

jajajaja. els meus fan iwal, josdeputa!

#seefaces ha dit...

los millos son los luchadores d siam, o tb anomenats beta!

Robert ha dit...

jajaja,
l'estreno de la peixera!

Noctas ha dit...

Et recomano si no l'has vista "El Coleccionista" del genial William Wyler. Hi ha alguna cosa de coleccionista psicòpata en aquest original escrit!...Saludus crack!

Jaume ha dit...

noctas, està basada en la novel.la de John Fowles?