dimarts, 25 de novembre del 2008

Us presento el nostre guitarrista (o la increible història d'en Rafa posa'm un whisky)

Avui tinc ganes de llençar a la "fama" al que és el guitarrista nº 2 de Déjà vu (dic 2 perq va ser l'últim a arribar a bord). És diu Rafa, el nom artístic és el de LoShinobi i el nom amb el que el coneixen a Manresa: "Rafa posa'm un Whisky". També pot ser presentat com a Cindy!

Ja fa gairebé dos anys del seu debut amb Déjà vu i, amb ell, el surrealisme i els moments esperpèntics estan servits! Com a totes les màquines que funcionen, a Déjà vu hi ha diferents peces i mecanismes amb diferents funcions cada una....Hi ha també màquines que tenen consums diferents d'energia. Bé doncs, en Rafa és aquella màquina que té un consum més elevat de combustible....Jo estic segur que en Rafa adora els bolos, a part de per poder fer l'animal, per la quantitat indigesta d'alcohol que aporta a les seves venes. Una de les condicions indispensables que posa per tocar i normalment la primera que pregunta és: que tindrem barra lliure?? almenys mentre duri el concert si no??

Tants misteris en el seu interior...

Com a persona sàbia que és, ell sap que sense cervesa, un músic no pot tocar. Jo el que sempre m'he preguntat és: on cony és fot tanta cibada fermentada??? Perquè el tio sempre està com un fideu! és un misteri interessant....em sembla que la humanitat està cometent un greu error investigant planetes i galàxies tant llunyanes; realment, el misteri de la humanitat segur que es troba resolt a l'interior dels seus intestins! La solució física al forat negre segur que es troba allí...on mai cap científic havia pensat que hi pugués haver tanta metafísica resolta!!!


El pròxim bolo, dijous a Manresa, allí, començarà un nou capítol de'n Rafa posa'm un Whisky!!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

jojojo!

sisi, am el costipat k porto si k necessitare un wisky bn calentet jajaja!

kina ilusio vere akst scrit :D
mstava pixan d riure.... i ara k dik pixar... axo d la cervesa no s un misteri, simplement k jo i la retencio d likids no som massa amiks i tot lo k entra immediatament torna a sortir....

axo si. no i a disfressa eee... k no mi cap am la roba i m la vai dxar a tremp ademes. :S


au! adws!!

rockndrepublic ha dit...

Rafa ésun crack!

Anònim ha dit...

juas!! q bo!!

pro la foto q surt potan i dormin es motl dura! es tindria q censurar xD

wno ens veiem a la UPC.

Anònim ha dit...

weno veien la polemica d la ultima foto... direm k no stik potan i la cervesa aklla no te res a vere k stigui al terra, lo k passa es em van fer una montanya (com b recordaras lluis) i em vaig fotre un cop al cap ademes i stava al terra keixantme dl cop.... recordo (dik RECORDO) k axo va se al principi d la nit abans dentrar a la factoria aklla!

pd: no fa res k fikis la foto, s mol bona! jajaja

Anònim ha dit...

autèntic el text i autèntiques les fotos i els seus comentaris, rafa ets un alcoholik!!!!

sort demà!!

abiregeus! rafa, beu! jeje

Anònim ha dit...

Rafa borratxo!!
No vas fer el guiski dalt de l'escenari ahir (tot i que el vam fer a baix xd), no deixis que el mite decaigui i fot-li'n fort!!

BONA NIIIT!
jeje, apa saludos

Robert

Anònim ha dit...

Ei que bo el misteri dl forat negre del Rafa... s vritat!! - A vere si algun cientific s'anima a estudiar-ho i li paga les borratxeres al Rafa. (Tot sigui per la ciència...).

Per cert, veig que li estàs donant un aire cinèfil al blogg i sembla qua a la gent li agrada... no se tns uns seguidors selectes, et fan bons comentaris a les pelicules q descrius i a mes els mola LÖL !!!!

PEr cert a Tremp igual ens fan toccar abans i dspres de Pastorets Rock...

Neus-ho mirant, perquè, igual podem montar una sala d'studi als camerinos...xD