dissabte, 12 de gener del 2008

Sort d'ell!!


No ho acabo d'entendre... no em cap al cap....Com pot ser que tota Catalunya estigui desitjant que Bojan entri al camp ja, que jugui.

Que algú ens salvi de l'avorriment!!!

Però el Rijkaard cabarrut!

Potser sí que guanyaríem els mateixos partits si ell jugués més minuts. O potser fins i tot menys. Però a qui li agradi el Barça, digue-li aficionat, fanàtic, soci, oportunista... té una il·lusió. I aquesta té un nom: Bojan. I fa gols!!!

Però sobretot aquest xaval té alguna cosa. Per a posar-se la gent a la butxaca havent jugat tant pocs partits s'ha de tenir alguna cosa especial. I si no penseu amb el Larsson. O amb en Jasikevicius. Casos similars. O fins i tot amb en Prosinecki... bé, és igual, m'he liat!

Seguint amb el quit de la qüestió. Que parin de sortir periodistes de pacotilla parlant del Barça per la tele coneixent-ne tots els mals. Que facin callar els Minguella, Rossell i companyia que es creuen que ho saben tot. I que facin sortir aquells que ens fan disfrutar amb el futbol als que no n'entenem:

Bojan Krkic

3 comentaris:

Anònim ha dit...

smbla kl frank t va llegir, kl va fika titular
i no ens va falla fen el golet :D

au! adws!

Anònim ha dit...

El dusmi ha hecho publicidad subliminal del blog en su fotolog.
Bien, no entiendo de futbol por consiguiente mal. El texto de abajo bien por eso, una paranoia del calibre de incoherencias de wah yeah de antonia font: Gran texto. Me cago en tránsito y que me dejen circular a la velocidad que me salga de los jodidos ovarios que en alemania hay zonas sin límites y los accidentes no llegan a la media española ni de coña. Que se metan sus carteles y sus anuncios por el ano.

Rous

Anònim ha dit...

la vritat es ke el futbol les te aquestes coses, els entrenadors no veuen coses que la resta veiem tan clarament... ara bé, m'agradaria que molts dels que critiken (q no es el nostre cas, pq com be dius no n'entenem) es fikessin al puesto del rijkaard a vere ke passarie!

records tio, ens veiem aviat!!